Szukaj
Close this search box.

Korea. Nie tylko kimchi

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Opis książki

Jeśli z koreańskich potraw znasz tylko kimchi, czas to zmienić. Korea w kuchni ma do zaoferowania znacznie więcej. Przekonać się o tym możesz, czytając książkę o kuchni koreańskiej „Korea. Nie tylko kimchi” autorstwa Byung-Hi Lim i Byung-Son Lim.

Rodzina Limów prowadzi w Sztokholmie koreańską restaurację, więc doświadczenia w tym temacie ma wystarczająco. W książce skupili oni swoje ulubione rodzinne przepisy, istne perełki koreańskiej kuchni. Będzie coś na ostro, coś na chrupko, słodko i słono. Nie zabraknie tofu, owoców morza, no i oczywiście kapusty.

Oceny i opinie czytelników

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszy!

Mogą cię również zainteresować