Szukaj
Close this search box.

Tradycje kulinarne Korei

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Opis książki

Jedzenia nigdy dość. Dlatego też prezentujemy kolejną książkę kulinarną, która przybliża czytelnikom najwspanialsze koreańskie dania. Chodzi o pozycję autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek pod tytułem „Tradycje kulinarne Korei„.

Nie jest to prosty poradnik z recepturami. Oprócz przepisów znajdziemy tu również historię kuchni koreańskiej, która przez wieki przywłaszczała sobie elementy z wielu innych krajów, poznamy dokładnie najważniejsze składniki oraz smaki przeważające w słonych i słodkich potrawach. Nie zabraknie oczywiście smakowitych ilustracji, które rozbudzą kubki smakowe czytelników oraz legend, które często kryją się za przepisami najważniejszych koreańskich dań.

Oceny i opinie czytelników

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszy!

Mogą cię również zainteresować