Szukaj
Close this search box.

Współczesna kuchnia podlaska

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Opis książki

Współczesna kuchnia podlaska” to kolejna książka Andrzeja Fiedoruka, która skupia się na zwyczajach kulinarnych Podlasia. Poznamy tu nie tylko współczesne przepisy na najbardziej znane potrawy. Dowiemy się również, co mieszkańcy tego regionu jedzą na co dzień, a jakie potrawy przygotowują tylko od wielkiego święta.

Będzie trochę o przygotowywaniu poszczególnych potraw i wytwarzaniu lokalnych produktów. Dowiemy się również, jak podlaska kuchnia wyglądała kiedyś, jak się zmieniła i które jej elementy przetrwały do dziś. To pozycja dla prawdziwych smakoszy i miłośników wschodniej części Polski.

Oceny i opinie czytelników

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 na 5 gwiazdek (0 recenzji)
Bardzo dobra0%
Dobra0%
Średnia0%
Słaba0%
Okropna0%

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszy!

Mogą cię również zainteresować